Apartamente Noi 3 camere de vanzare 13 septembrie

Facilităţi

Programează o vizită / Cere ofertă

CAPTCHA

Sunt de acord cu termenii si conditiile

 

De ce sa alegeti apartamentele noi din 13 septembrie?

Ansamblurile rezidentiale pe care Fapaco le-a realizat in cei 7 ani de experienta, precum și cele care sunt in curs de finalizare, reprezinta cumulul pasiunii și profesionalismului cu care dezvoltatorul nostru imobliar lucreaza, indiferent de proiect. Astfel, orice familiei sau viitor rezident va putea beneficia de caminul mult visat, intr-un spatiu primitor, elegant și modern.

Apartamentele noi din 13 septembrie fac parte din noul proiect demarat de Fapaco in sectorul 5. Imobilul de locuinte reprezinta unul dintre proiectele in desfașuare ale dezvoltatorului imobiliar și locul in care viitorii cumparatori vor putea beneficia de apartamente de 2, respectiv 3 camere, intr-o zona de interes a Bucureștiului. Imobilul de locuinte din 13 septembrie reprezinta unul dintre cele mai moderne proiecte demarate de Fapaco și locul in care oricine iși poate gasi caminul ideal, beneficiind de o serie numeroasa de avantaje.

Apartamentele noi din sectorul 5, din cadrul viitorului proiect, fac parte dintr-un imobil de locuinte cu o structura de rezistenta consolidata, cu o mare rezistenta și stabilitate la solicitari statice, dinamice, inclusiv cele seismice. De asemenea, cei care urmeaza sa aleaga unul dintre apartamentele noi din 13 septembrie, vor beneficia de posibilitatea alegerii finisajelor interioare, pentru care Fapaco garanteaza calitatea și fiabilitatea. Interioarele urmeaza a fi finisate cu cele mai calitative materiale de constructii și echipate cu sisteme sanitare și termice proprii.

Fiindca este un dezvoltator imobiliar, Fapaco percepe un comision de 0% la orice achizitie de apartamente noi in sectorul 5, din cadrul imobilului 13 septembrie. De asemenea, viitorii clienti au posibilitatea de a plati prin mai multe metode, precum plata Cash, credit "Prima Casa", credit ipotecar sau printr-un parteneriat cu BCR.

Nu in cele din urma, facilitatile din aproprierea imobilului unde se afla apartamentele noi din 13 septembrie va vor oferi accesul rapid catre mijloacele de transport in comun, școli, centre comerciale și institutii publice de interes.

Pentru ca este un proiect in desfașurare, echipa noastra, Fapaco, urmeaza sa posteze mai multe detalii despre apartamentele noi din sectorul 5 in viitorul cel mai apropiat. Pentru informatii și date care va sunt de interes, nu ezitati sa ne contactati, la numerele de telefon 0721.560.444 sau la adresa de e-mail office@fapaco.ro.


Parerile clientilor despre dezvoltatorul imobiliar Fapaco pentru Ansamblul Apartamente Noi de vanzare zona 13 Septembrie: 5.00 / 5 (11 voturi)