Despre noi

FAPACO este o companie de constructii cu sediul in Bucuresti avand o experienta de peste 19 ani in constructii rezidentiale si hoteliere. In cei 19 ani de activitate FAPACO a finalizat peste 600 mii metrii patrati construiti cu o valoare aproximativa de 450 milioane euro.

Splaiul Independentei

Splaiul Independentei

Intr-o zona apropiata de centrul capitalei, imobilul rezidential Splaiul Independetei reprezinta unul dintre proiectele in desfasurare ale FAPACO, care pastreaza calitatea si designul modern al tuturor imobilelor puse la dispozitie de dezvoltatorul imobiliar.

Lacul morii

Lacul morii

Ansamblul rezidential Lacul Morii poate fi exact ce aveti nevoie daca doriti sa va mutati intr-o zona linistita, curata si civilizata. Cladirile au fost proiectate de experti in domeniu, iar la ridicarea lor s-au folosit tehnologii de ultima generatie, precum si materiale de buna calitate

Barbu Vacarescu

Barbu Vacarescu

Imobilul de locuinte din Str. Dambovicioarei, zona Barbu Vacarescu / Floreasca este unul dintre cele mai moderne proiecte demarate de FAPACO si este locul in care oricine isi poate gasi caminul ideal, beneficiind de o serie numeroasa de avantaje.

Misiune

Compania noastra ofera solutii tehnice complexe si o gama de servicii integrate in domeniul constructiilor rezidentiale si hoteliere, la cele mai inalte standarde de performanta si calitate. FAPACO a reusit sa coopteze in cadrul ei personal de inalta calificare si experienta alaturi de care asigura un management performant al proiectelor, urmarind in permanenta imbunatatirea standardelor de calitate in executie si cresterea satisfactiei pentru clientii nostri.

Fapaco in cifre

Apartamente finalizate
Apartamente in lucru
Proiecte finalizate
Ani experienta
Proiecte in lucru 2019
Proiecte pentru anul 2020
FAPACO

Proiecte in lucru

Complexul din Splaiul Independentei situat intr-o zona ultracentrala a Bucurestiului, este cel mai mare complex din zona de vest a capitalei, fiind compus din 13 imobile cu regim de intaltime S+D+P+11

Citeste
FAPACO

Cine suntem

FAPACO este o companie de constructii antreprenor general capabila sa edifice proiecte rezidentiale si hoteliere complexe la cele mai intalte standarde de performanta si calitate.

Citeste
FAPACO

Certificate de calitate

FAPACO FAPACO
Citeste