Portofoliu

Complex Politehnica

Am demarat lucrarile pentru un nou imobil Complex Politehnica din Sectorul 6 al Capitalei pentru care estimam termen de finalizare Martie 2021.
Ansamblul de locuinte va fi structurat 2S+P+5E+6E retras+7E retras (duplex) si va include o zona de spatii comerciale la parter. Locurile de parcare au fost calculate si proiectate conform HCGMB 66, atat pentru cele doua subsoluri, cat si la parterul imobilului, unde parte dintre acestea vor fi in sisteme Klaus Single Vario 2061.
Proiectul va propune mai multe tipuri de apartamente, atat garsoniere cat si apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, precum si apartamente de tip duplex cu 2 sau 3 dormitoare.
Apartamentele din acest complex au numeroase avantaje, acestea sunt mai luminoase si mai spatioase, iar finisajele vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi si standarde, mai ales ca fiecare rezident si le poate alege dupa bunul plac. Atat gresia si faianta cat si parchetul provin de la producatori internationali de renume, iar tamplaria vine cu perioada de garantie si service, astfel incat nu veti mai avea grija reparatiilor prin casa.

Splaiul Independentei

Intr-o zona apropiata de centrul capitalei, imobilul rezidential Splaiul Independetei (zona Crangasi, Cotroceni, Eroilor, Grozavesti, Regie) reprezinta unul dintre proiectele in desfasurare ale Fapaco, care pastreaza calitatea si designul modern al tuturor imobilelor puse la dispozitie de dezvoltatorul imobiliar. Astfel, apartamentele noi din zona Politehnica, aferenta zonelor Regie, Grozavesti, Crangasi, Cotroceni, Eroilor din cadrul ansamblului de locuinte Splaiul Independentei , beneficiaza de numeroase avantaje, astfel incat locuintele noastre sa devina oricand caminul ideal, pentru orice familie sau viitor rezident.

Lacul morii

Daca doriti sa va mutati intr-o zona linistita, curata si civilizata, ansamblul rezidential Lacul Morii poate fi exact ce aveti nevoie. Acest complex rezidential reprezinta unul dintre noile proiecte ale Fapaco, unul dintre dezvoltatorii imobiliari de top din capitala, ce vine in intampinarea tuturor nevoilor clientilor sai cu cladiri de apartamente de o calitate incontestabila si cu un aspect estetic deosebit, practic si modern. Apartamentele noi din zona Lacul Morii sunt ideale atat pentru tineri, cat si pentru familiile cu copii, iar zona este una ideala datorita faptului ca ofera rezidentilor sai acces imediat la unele dintre cele mai importante zone comerciale ale Bucurestiului, cum ar fi Militari, Cotroceni sau Drumul Taberei.

Olimp - Mangalia

13 Septembrie

Imobilul se afla in sectorul 5 al capitalei, pe Strada Mihail Sebastian, in zona 13 Septembrie. Apartamentele sunt cu 2 si 3 camere, dispuse pe 6 nivele (P+5).
Lucrarile s-au finalizat la finalul anului 2015, iar imobilul este vandut integral.

Ansamblu rezidential amplasat in Strada Dambovicioarei, nr.6-8, sector 2, Bucuresti.
Apartamentele sunt finalizate si locuite.

Ansamblu rezidential amplasat in Prelungirea Ghencea nr.71, compus din 4 blocuri P+3 si P+4 cu peste 100 de apartamente.
Apartamentele sunt finalizate si locuite.
Complexul dispune de parcari subterane si supraterane, loc de joaca, spatii verzi, acces securizat cu bariera.

Ansamblu rezidential se afla pe Splaiul Unirii, numarul 197, sector 3, intre Timpuri Noi si Mihai Bravu.
Ansamblul are un singur bloc, iar toate apartamentele sunt finalizate si locuite.
Locatia este una centrala si are multiple facilitati in apropriere: parcuri, mall-uri, sali fitness, hipermarketuri, centre comerciale.