Formular consimţământ

CERERE EXERCITARE DREPTURI PERSOANĂ VIZATĂ

Vă rugăm să completați acest formular și să îl transmiteți către Societate împreună cu dovada identității dvs. sau, alternativ, contactați-ne în scris (prin poștă sau prin e-mail) pentru a vă putea exercita dreptul de a solicita informațiile descrise în acest formular, la adresa:

Societate: Fapaco SRL
Adresa: București, Splaiul Unirii nr. 197, ap. 26, etaj 6, sector 3
Adresa de e-mail privind protecția datelor: gdpr@fapaco.ro
Vom confirma primirea mesajului dvs. și vom răspunde solicitării dvs. în termen de 30 de zile de la cererea dvs., în măsura în care este posibil.

DEPARTAMENTUL RESPONSABIL PENTRU INREGISTRAREA CERERII / FORMULAREA RĂSPUNSULUI
PERSOANA LA CARE SE REFERĂ SOLICITAREA (PERSOANA VIZATĂ)


DOVADA IDENTITĂȚII

Vă rugăm atașați o copie a unui document ce dovedește identitatea: [de exemplu carte de identitate, pașaport, carnet de conducere, certificat de naștere].

Această solicitare are scopul de a ne asigura că trimitem informații doar persoanei vizate și nu unui terț care nu deține autorizarea dvs. Dacă nu dețineți niciunul dintre documentele menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail mai sus menționată pentru a vă consilia cu privire la alte forme de identificare acceptate.

INFORMAȚII SOLICITATE

Pentru a ne ajuta să rezolvăm cererea rapid și eficient, vă rugăm să ne furnizați cât mai multe detalii despre informațiile pe care le solicitați. 

Solicit să răspundeți la cererea mea și să furnizați informațiile pe care le-am solicitat în modalitatea următoare: 

Dacă este posibil, limitați solicitarea dvs. la o anumită politică, serviciu, departament, echipă, persoană sau incident. Vă rugăm să includeți perioade de timp, date, nume sau tipuri de documente, orice referință de fișier și orice alte informații care ne pot permite să identificăm datele dvs. De exemplu, pentru e-mailuri, vă rugăm să furnizați numele expeditorilor și destinatarilor și datele aproximative.

 

confirm că informațiile furnizate în acest formular sunt corecte și că eu sunt persoana vizată al cărei nume apare în acest formular, înțeleg că Societatea Fapaco trebuie să confirme identitatea și că poate fi necesar să mă contacteze din nou pentru informații suplimentare pentru a identifica datele personale pe care le doresc.

Înțeleg că solicitarea mea nu va fi validată până când Societatea Fapaco nu va primi toate informațiile solicitate.

Am înțeles că, deși această solicitare este gratuită, dacă solicit din nou aceleași informații sau solicitări neîntemeiate sau excesive, Societatea Fapaco poate percepe o taxă administrativă, în cuantum de 50 de lei, pentru a procesa cererea mea.

CAPTCHA