Apartamente noi de vanzare Splaiul Independentei Bloc 2

VANDUT INTEGRAL

Prezentare ansamblu rezidential

Programează o vizită / Cere ofertă

CAPTCHA

Sunt de acord cu termenii si conditiile

 

Localizare pe hartă

Facilităţi

Apartamente noi - Splaiul Independentei (zona Grozavesti, Crangasi, Cotroceni, Eroilor, Regie)

Intr-o zona apropiata de centrul capitalei, imobilul rezidential Splaiul Independetei (zona Crangasi, Cotroceni, Eroilor, Grozavesti, Regie) reprezinta unul dintre proiectele in desfasurare ale Fapaco, care pastreaza calitatea si designul modern al tuturor imobilelor puse la dispozitie de dezvoltatorul imobiliar. Astfel, apartamentele noi din zona Politehnica, aferenta zonelor Regie, Grozavesti, Crangasi, Cotroceni, Eroilor din cadrul ansamblului de locuinte Splaiul Independentei , beneficiaza de numeroase avantaje, astfel incat locuintele noastre sa devina oricand caminul ideal, pentru orice familie sau viitor rezident.

Motive pentru care sa alegi apartamentele noi din Splaiul Independentei ( aproape de Regie, Grozavesti, Crangasi, Cotroceni, Eroilor)

Experienta de 7 ani in domeniul imobliar din Bucuresti, precum si profesionalismul si serviciile de calitate puse la dispozitie in toate cele 8 proiecte finalizate si 4 in lucru, ne recomanda drept dezvoltatorul imobiliar in care oricine isi poate pune toata increderea. Cele peste 300 de apartamente puse la dispozitia clientilor nostri, fie in regim de vanzare, fie in regim de inchiriere, reprezinta caminul ideal pentru orice familie si o locuinta moderna, eleganta si primitoare. Apartamentele noi din zona Politehnica, apropiate ca si zona de Regie, Grozavesti, Crangasi, Cotroceni, Eroilor, din cadrul viitorului ansamblu rezidential, Splaiul Independentei, respecta si cele mai exigente cerinte ale cumparatorului, astfel incat sa reprezinte niste spatii de locuit ideale. Imobilul din Splaiul Independentei este construit cu materiale de calitate, avand o structura de rezistenta care sa ofere stabilitate cladirii, chiar si in caz de solicitari statice, dinamice, inclusiv cele seismice.

Apartamentele noi din zona Politehnicii sunt de 3 tipuri, astfel ca viitorii clienti vor putea alege una dintre locuintele de 2 si 3 camere, precum si garsoniere, ale caror preturi difera in functie de suprafata pe care viitorul cumparator urmeaza sa o aleaga. Indiferent de tipul de locuinta pentru care urmeaza sa optati, Fapaco va asigura ca toate apartamentele beneficiaza de finisaje interioare la alegerea clientului, pentru ca dumnevoastra sa va amenajati locuinta dupa bunul-plac. Astfel, puteti alege finisaje precum parchet din lemn stratificat sau laminat, in functie de proiect, gresie, faianta si travertin. Toate apartamentele noi din cadrul imobilului rezidential Splaiul Independetei beneficiaza de sisteme termice proprii si sisteme sanitare de cea mai buna calitate. In cautare unor noi apartamente de vanzare in zonele Regie, Grozavesti, Crangasi, Cotroceni, Eroilor, Splaiul independentei sau Politehnica atunci Novum este alegerea potrivita.

De asemenea, rezidentii ansamblului din Splaiul Independentei vor locui intr-o zona aproape de centrul orasului si cu acces usor la mijloacele de transport in comun, centre comerciale, supermarketuri si multe alte locatii utile activitatilor zilnice. Cei care isi intemeiaza o familie, iau un credit pentru Prima casa si cauta apartamente noi de 2 sau 3 camere de vanzare in zonele Regie, Grozavesti, Crangasi, Cotroceni, Eroilor, Splaiul independentei sau Politehnica, atunci dezvoltatorul imobiliar Fapaco este solutia!

Fiindca este un dezvoltator imobiliar, Fapaco nu percepe nici un comision de achizitie si va ofera posibilitatea de a cumpara unul dintre apartamentele noi din zona Politehnica prin mai multe modalitati de plata, precum plata Cash, credit "Prima Casa", credit ipotecar sau parteneriat cu BCR.

Fiindca este un proiect inca in dezvoltare, echipa Fapaco urmeaza sa posteze mai multe detalii si informatii, precum si poze cu apartamentele noi din zona Politehnica in viitorul cel mai apropiat. Pentru mai multe detalii si informatii despre apartamentele noi din ansamblul rezidential Splaiul Independentei, personalul Fapaco va sta oricand la dispozitie, la numarul de telefon 0721.560.444 sau la adresa de e-mail office@fapaco.ro.

Cu noi, aveti siguranta ca veti beneficia de caminul mult visat, in zonele de interes ale capitalei.


Parerile clientilor despre dezvoltatorul imobiliar Fapaco pentru Ansamblul Apartamente noi de vanzare Splaiul Independentei: 4.69 / 5 (13 voturi)